Un apartament in Complexul rezidential Lake One Mamaia te mentine in mijlocul actiunii estivale. Esti in inima statiunii Mamaia, la mai putin de 10 minute de mers pe jos de piateta Cazino, cluburi, baruri, restaurante si la numai 5 minute de Satul de Vacanta, locul favorit al copiilor mici si mari.

Cu toate acestea, fiind pe malul lacului Siutghiol, pe o mica peninsula cu iesire la lac, complexul nostru va ofera liniste si printre cele mai frumoase apusuri pe care le veti vedea. O adevarata desfatare in fiecare seara.

Lake One pastreaza tonul statiunii Mamaia, Perla litoralului si adopta un stil simplu, deschis, cu ferestre mari pentru a lasa lumina naturala sa patrunda peste tot. Decorurile geometrice de pe fatada exterioara sunt plasate special pentru a crea jocuri de lumina in apusurile lungi de vara.

Spre incantarea copiilor, cunoscutul parc acvatic Aqua Magic se afla in imediata vecinatate. Pentru iubitorii sportului, va propunem tenis, la binecunoscutele Arene Idu, care sunt gazda mai multor campionate de tenis, in fiecare vara.

Lake One le ofera clientilor cateva facilitati unice in Mamaia: un ponton modern si exclusivist, o piscina pe lac, un restaurant pentru gusturi rafinate si o sala de fitness.

Harta Lake One