Societatea Euro Vial Residence premiată de Camera de Comerț, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa - Blog - Euro Vial Residence
Euro-Vial-Residence-Logo

A New Concept of Real Estate

SeriaDezvoltatori exclusiviști Blog Apariții media
euro-vial-residence-building
09 noiembrie 2022

Societatea Euro Vial Residence premiată de Camera de Comerț, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa

Camera de Comerț, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a organizat, în data de 27 octombrie 2022, cea de-a XXIX-a ediţie a Festivităţii “Topul firmelor din judeţul Constanţa 2021”, cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.


Acest eveniment exclusivist a ajuns la ediţia a 29-a, fiind dedicat oamenilor de afaceri şi managerilor care au obţinut cele mai bune rezultate în anul financiar 2021. La Festivitate au fost invitate peste 400 de persoane, oameni de afaceri, oficialităţi, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditaţi la Constanţa, reprezentanţi ai partenerilor şi ai sponsorilor care au sprijinit organizarea evenimentului.


Euro Vial Residence a avut deosebita onoare de a ocupa Locul 1 la secțiunea Servicii.

Acest premiu ne onorează, ne bucură și ne ambitionează să ducem povestea Euro Vial Residence spre obiective și mai îndraznețe! Pe această cale mulțumim tuturor colegilor, colaboratorilor și nu în ultimul rând tuturor clienților care ne-au oferit încredere și înțelegere de-a lungul timpului!