Lake On Mamaia - Euro Vial Residence
Euro-Vial-Residence-Logo

A New Concept of Real Estate

Euro-Vial-Residence
Euro-Vial-Residence
Euro-Vial-Residence
Euro-Vial-Residence
Euro-Vial-Residence
Euro-Vial-Residence

Lake On Mamaia

Apartamente Premium pe malul Lacului Siutghiol.

Vezi apartamentele

A new concept of real estate

Sporturi nautice

Fiind situat pe malul Lacului Siutghiol, la Lake On zilele de vară vor căpăta nuanțe diferite și activități inedite vor fi la îndemână - windsurfing, paddling, ski nautic, plimbări cu ski jetul și caiacul.

Sporturi nautice

Restaurante în zonă

Mic-dejun cu priveliște de vis sau cină romantică? Oricare ar fi motivul, ești binevenit la restaurantele din zonă, în care poți savura gustări delicioase în companie plăcută și într-un mediu elegant.

Restaurante în zonă

Aproape de plajă

Deși lacul este în imediată apropiere, te afli la doar 3 minute și de plajă, unde te vei putea relaxa în zilele însorite.

Aproape de plajă

Ce spun clienții despre noi

Gică Popescu

Impresar, fost fotbalist

4 camere

Am ales să locuiesc la Lake ON pentru că mi-a surâs ideea de a avea un apartament de lux într-un complex exclusivist din Mamaia. Priveliștea fascinantă spre lac îmi conferă mereu o senzație de bine și cred ca este unul dintre punctele forte ale proiectului construit cu mare atenție la toate detaliile.

Ana-Maria Bulborea

Marketing Executiv

2 camere

Am ales un apartament la Lake On deoarece era visul meu să am o locuință de lux între ape. Aștept cu nerăbdare diminețile în care îmi voi savura cafeaua de pe terasa din care văd chiar și Marea.

Gabriel Mihai

Antreprenor

4 camere+4 camere

Lake On Mamaia este mai mult decât o locuință, este un mod de viață. Apartamentele cu view frontal îmi oferă, pe lângă o priveliște extraordinară, și siguranța lucrului bine făcut. Sunt nerăbdător să mă bucur de diminețile în care soarele va fi cel ce-mi dă deșteptarea, și de serile care îmi vor fi marcate de cele mai frumoase apusuri.

Marcel Vâlcu

Marine Superintendent

2 camere

Am aflat de Lake On Mamaia de la un bun prieten. Am vizitat proiectul și mi-a fost confirmat faptul că este o bună investiție. Mizez foarte mult pe locație, pe proximitatea față de lac și oraș, pe finisaje și pe posibilitatea de a-l da spre închiriere firmei de Property Management din cadrul Euro Vial.

Robert Zamfir

Maritime Chief Engineer

2 camere+2 camere

Ne-am hotărât să investim în Lake On Mamaia încă de la stadiul de proiect, când, practic, nu exista nimic pe teren. Ne bucurăm enorm să vedem că randările prezentate la momentul achiziției s-au transformat în realitate. În acest moment, apartamentele achiziționate au câștigat valoare, abia așteptăm să le preluăm și să ne bucurăm de ele.

Tiron Costică

Marine Pilot

2 camere

Am ales să investesc la Lake On deoarece proiectul îndeplinește toate cerințele care promit un randament maxim: locația-lângă lac și vis-a-vis de Mare, aproape și de oraș dar și de centrul stațiunii Mamaia, terasele mari, finisajele de calitate și existența parcării subterane.

Materiale de calitate de la mărci de renume

logo-legrand
logo-rockwool
logo-schindler
logo-uponor
logo-schneider_electric
logo-tegola
logo-ceresit
logo-baumit
logo-celco
logo-daikin
logo-equitone
logo-gewiss
logo-grohe
logo-ytong
logo-alumil
logo-schuko
logo-alumil
logo-schuko
logo-schuko
logo-schuko
pinum
colorker
siniat
saint-gobain
kludi
vaillant
sika
strizo
romstal
redo
bticino
mesta
deltastudio

Alte proiecte Euro Vial Residence

Sea On Mamaia

392 apartamente | 9 spații comerciale

Forest On Băneasa

36 apartamente

Private Lake Mamaia

70 apartamente

Live On Residence & Spa

200 apartamente | 5 spații comerciale

Labirint Residence

42 apartamente