Sea On Mamaia - Euro Vial Residence
Euro-Vial-Residence-Logo

A New Concept of Real Estate

Euro-Vial-Residence
Euro-Vial-Residence
Euro-Vial-Residence
Euro-Vial-Residence

Sea On Mamaia

One step closer to the Sea

Vezi apartamentele

A new concept of real estate

Locație exclusivistă

Amplasat în prima linie a Mării Negre, Complexul Sea On deține plajă privată și este înconjurat de cluburi exclusiviste

Locație exclusivistă

Smart comfort

Complexul Sea On este adaptat la tehnologie și, datorită sistemului Smart Home, ai parte de soluții inteligente pentru o casă sigură și economică.

Smart comfort

Loc de joacă pentru copii

Știm cât de mult contează pentru tine să îți știi copilul fericit, plin de viață și, mai ales, în siguranță.

Loc de joacă pentru copii

Stații de încărcare vehicule electrice

Fiind adepți ai sustenabilității, la Sea On te vei bucura de existența stațiilor de alimentare electrică, pentru un plus de confort.

Stații de încărcare vehicule electrice
  • Cluburi 1 Km
  • Plaja privată în fața complexului

Ce spun clienții despre noi

Cristian Porumbelu

Antreprenor

2 camere

Am ales să investim într-un apartament în complexul Sea On Mamaia și, cu sigutanță, a fost o decizie extrem de benefică, profitul nu a întârziat să apară la scurt timp de la achiziționarea lui. Atât datorită promovării făcute de Euro Vial Property, cât și datorită poziționării complexului în prima linie la Mare, gradul de ocupare este foarte ridicat. Finisajele apartamentelor sunt excepționale iar plaja privată aduce un mare plus.

Claudia Deaconu

Notar

Studio

Consider că am făcut o alegere inteligentă atunci când am devenit proprietara unui imobil în complexul Sea On Mamaia. Chiar dacă locuiesc într-un alt oraș, investiția mea este sigură și rentabilă și a devenit o sursă de venit chiar din sezonul 2021, la scurt timp de la achiziționarea sa, fiind ocupat de turiși în cea mai mare perioadă a sezonului estival deoarece Sea On Mamaia a dezvoltat un segment de property management care se ocupă de administrarea și închirierea imobilului în locul meu și îl promovează atât pe site-ul propriu cât și pe platformele de profil, maximizând, astfel, gradul de ocupare iar mie nu-mi rămâne decât să mă bucur de celelalte beneficii pe care mi le oferă calitatea de proprietar.

Lucian Pop

Reprezentant BMW

Studio+2 camere

Am ales să-mi achiziționez o serie de unități locative la Sea On, în Mamaia, la câțiva pași de Mare, nu doar pentru locul minunat în care e construit ansamblul de lux, ci și pentru finisajele de înaltă calitate care-i dau o notă de rafinament și arată că s-a lucrat cu meticulozitate la fiecare detaliu.

Nicolle Cherry

Artist

2 camere

Am vrut mereu să stau aproape de Mare și, în sfârșit, mi s-a îndeplinit acest vis. Totul e ca-n povești la Sea On, de la poziționarea complexului, într-o zonă minunată a stațiunii, la rafinamentul cu care sunt amenajate apartamentele. Pentru aceste aspecte dar și pentru multe altele sunt cea mai fericită.

Mariana Mititelu

Antreprenor

3 camere+3 camere

Sea On îmi oferă tot ce mi-am dorit. Se pot bucura de frumusețea pe care eu o văd în fiecare zi și persoanele dragi mie, așa că abia aștept să-mi chem părinții și prietenii. O viață am și vreau să mă bucur de fiecare clipă iar această decizie de a-mi lua apartamentele la Sea On o consider cea mai bună învestiție făcută în mine și în viitorul meu.

Ionescu Victoria

Antreprenor

3 camere+2 camere+2 camere

La Sea On mi-am găsit echilibrul deoarece Marea îmi aduce doza necesară deliniște în viața mea. Nu mi-am imaginat vreodată că voi putea sta atât de aproape de Mare, că aș putea să cobor din casă și să fiu direct pe plajă. Mereu am visat că voi avea șansa să locuiesc chiar într-un bloc în prima linie de la Mare și că o să am o priveliște superbă. Cei de la Sea On au reșit să ridice un ansamblu ca-n visurile mele!

Radu Kiliment

Dealer Skoda

Studio

Citisem despre Sea On dar acest spirit care te învăluie, îl poți simți doar venind aici. Practic, am tot ce-mi doream lângă mine. Și Marea cu plaja dar și un loc de joacă în complex, ceea ce face din Sea On nu numai un ansamblu de lux, cu finisaje la cele mai înalte standarde, ci și un complex din care nu-mi lipsește absolut nimic.

Materiale de calitate de la mărci de renume

logo-legrand
logo-rockwool
logo-schindler
logo-uponor
logo-schneider_electric
logo-tegola
logo-ceresit
logo-baumit
logo-celco
logo-daikin
logo-equitone
logo-gewiss
logo-grohe
logo-ytong
logo-alumil
logo-schuko
logo-alumil
logo-schuko
logo-schuko
logo-schuko
pinum
colorker
siniat
saint-gobain
kludi
vaillant
sika
strizo
romstal
redo
bticino
mesta
deltastudio

Alte proiecte Euro Vial Residence

Lake On Mamaia

176 apartamente

Forest On Băneasa

36 apartamente

Private Lake Mamaia

70 apartamente

Live On Residence & Spa

200 apartamente | 5 spații comerciale

Labirint Residence

42 apartamente