Despre noi - Euro Vial Residence
Euro-Vial-Residence-Logo

A New Concept of Real Estate

Despre Euro Viral Residence

A new concept of real estate

Cu pasiune pentru calitate, eleganță și rafinament,
am ajuns în topul dezvoltatorilor imobiliari.

Euro Vial Residence, prin proiectele sale, încearcă întotdeauna să promoveze un nou concept de Real Estate, conturând, astfel, un stil de viață exclusivist și un cadru select prin fiecare detaliu.

Euro-Vial-Residence-Exterior
Euro-Vial-Residence-Interior

Ideile pe baza cărora ne construim proiectele sunt întotdeauna aceleași: locații premium, materiale de calitate înaltă, tehnologii smart armonios integrate și impactul clădirilor asupra mediului să fie unul minim, folosind cât se poate de des tehnologii de construcție green. Principala noastră resursă este echipa, toată lumea fiind focusată pe soluții creative pentru a atinge același scop comun: redefinirea pieței de Real Estate din România!

euro-vial-management-team

Virgil Lixandru

Co-fondator Euro Vial Residence

“Întotdeauna mi-am pus încrederea în echipă pentru a da viaţă viziunii ce o avem.”

“Am învăţat în cei peste 27 ani, de la fondarea companiei Euro Vial Lighting, că resursa în care trebuie să investeşti cel mai mult este echipa.

Dacă acorzi suficientă atenție resursei umane, vei reuşi să depăşeşti orice obstacole care pot apărea pe parcurs. Ca şi dezvoltator imobiliar am descoperit multe nuanţe pe care nu le cunoşteam, dar pe care le-am depăşit alături de echipa Euro Vial Residence.

Având aceste valori pentru propria echipă, am dorit să insuflăm aceleaşi valori şi principii şi în proiectele pe care le dezvoltăm sub brandul Euro Vial Residence. Astfel, ţin foarte mult ca în cadrul fiecărui proiect să se dezvolte o comunitate exclusivistă şi unică de altfel.”

virgil-lixandru-semnatura
euro-vial-management-team

Laurențiu Manta

Co-fondator Euro Vial Residence

“Fiind în domeniul imobiliar de peste 20 ani, am observat că este loc de mult mai bine.”

“Întotdeauna a fost important pentru mine să aduc valoare în piaţă și având experienţa de peste 20 ani în domeniul imobiliar, atunci când am înfiinţat Euro Vial Residence alături de partenerul meu Virgil, am investit toată energia în primele 2 ansambluri de lux pe care le-am dezvoltat. Am dorit să văd în Sea ON și Lake ON ce nu vedeam în alte ansambluri.

Am reuşit prin tot cumulul de cunoştinţe pe care le avem să devenim un reper în piața imobiliară rezidenţială din România, chiar înainte de a finaliza aceste două proiecte menţionate anterior.

Sunt încrezător în viitor și în redefinirea masivă a pieței de Real Estate din România!”

laurentiu-manta-semnatura