Cum să utilizezi cel mai bine aplicația Interra Pro pentru sistemul Smart Home - Sea On - Blog - Euro Vial Residence
Euro-Vial-Residence-Logo

A New Concept of Real Estate

SeriaDezvoltatori exclusiviști Blog Apariții media
euro-vial-residence-building
11 aprilie 2022

Cum să utilizezi cel mai bine aplicația Interra Pro pentru sistemul Smart Home - Sea On

Soluția prezentată în continuare este una foarte modernă, bazată pe module de automatizări moderne, având la bază tehnologia KNX (Standard European și Internațional de automatizare pentru case și clădiri). Ea vă oferă confort, economie de energie și control de la distanță. Aparatele ultraterminale (termostatul, tasterele) au un design modern și funcțional.

Principalele caracteristici ale acesteia sunt:


Ce trebuie să știe proprietarii care doresc să descarce aplicația pe telefon pentru a vedea exact cum funcționează și care sunt pașii de urmat

Aplicația este foarte utilă pentru control de la distanță. Practic, ce vedeți pe displayul din apartamentul de la Sea On Mamaia puteți să faceți și de la distanță. "Controlul de la distanță" are câteva avantaje în plus.

Dacă te apropii de casă, poți să-ți verifici temperatura și poți să-ți setezi aparatul de aer condiționat.

CUM VĂ CONECTAȚI

Conectarea se face folosind aplicația INTERRA PRO, o găsiți atât pe platforma IOS, cât și pe Android. Selectați aplicația, iar în aplicație veți crea din settings, meniul connections, o nouă legătură. Creați legătura nouă din Add connections care se poate efectua în două feluri: cu QR code și de la distanță.

Cu QR code-ul mergeți în meniul Settings, în partea de mobile control, și acolo puteți să creați Add connections și să puneți un nume - un user name, o parolă și o adresă de email. De asemenea, bifați Notifications pentru a primi notificări.

După ce ați creat o astfel de conexiune, ați introdus parola și v-ați conectat la ea, veți apăsa Show Connection Details și aici aveți un QR Code.

Vă reîntoarceți la aplicație, la meniul QR Code, iar apoi apare conexiunea și îi puneți un nume: de exemplu "Casa mea de la mare - Sea On".

Trebuie să tastați doar Save și Connect, iar telefonul se conectează. Așteptați câteva secunde și intrați în meniul în care aveți detaliile, luminile casei ș.a.m.d.

A doua metodă

Presupune să aveți un user și o parolă deja create. Asta presupune să accesați iar secțiunea Settings, Connections, să tastați Plus și Add connections. De data aceasta dați Add connections, nu QR Code-ul pentru că nu va citi codul. Sunteți la distanță și puneți un nume, "Casa mea de la mare", un user și o parolă.

De asemenea, vi se va indica o adresă IP și un port, aceste patru informații urmând a le primi la momentul respectiv. Urmează Save și Connections.

Veți primi un user și o parolă care sunt presetate (o conexiune presetată). Le tastați apăsați settings la mobile control, iar conexiunea presetată indică numărul blocului și numărul apartamentului.

DE ȘTIUT! Pentru a vă fi mai ușor, prima oară vă puteți conecta de la distanță. Scrieți userul primit și parola - diferă de la apartament la apartament, o adresă IP și un port.

CE FACE APLICAȚIA

Aveți conexiunea, vedeți cum arată, cu câteva ferestre, care conțin fiecare cameră individual și comenzi globale - de exemplu "toate luminile aprinse".

De fiecare dată sunteți întrebați: "Are you sure?" pentru o confirmare și tastați "Yes".

De exemplu aprindeți luminile din toată casa și le stingeți pe toate, iar sistemul se asigură că ați vrut să solicitați această comandă. Puteți accesa și comenzile individuale.

Acest lucru îl vedeți și în zona de smart home, unde observați camerele, holul, lampa din hol, iar același lucru îl puteți realiza și din aplicație chiar dacă sunteți local (în casă) sau plecați în alt oraș.

Acestea sunt lucruri simple! Dacă mergeți să configurați o altă cameră, de exemplu să alegeți bucătăria, la fel puteți avea o lampă sau în funcție de tipul apartamentului un sistem de umbrire a camerei.

În zona de living aveți partea de iluminat, inclusiv lumina de pe balcon, și partea de comandă draperii (deschidere, stop, închidere).

Partea de control a temperaturii - Aerul condiționat (pe telefon)

Când vedeți temperatura respectivă din casă - de exemplu 23,2 grade, sunteți sigur că aveți confort. Dacă doriți să ajustați temperatura, o puteți face din aplicație. Când vă apare că a pornit centrala termică și vedeți beculețele aprinse, asta înseamnă că centrala termică e funcțională.

Când aerul condiționat este pornit, luați în calcul că există și un truc, un beneficiu. Puteți opri aerul condiționat!

Un al doilea truc: dacă ați solicitat 24,4 grade în cameră, iar aerul condiționat a fost reglat în mod automat la 27,4 grade "trucul" vă asigură că aerul condiționat și centrala nu vor lucra în direcții opuse. Dacă reduceți temperatura la aerul condiționat la 24 de grade și doar 21 setate la centrală, în mod automat centrala se oprește.

E un truc care ferește centrala termică și aparatul de aer condiționat să meargă concomitent și în direcții opuse. Pentru că puteți avea centrala care funcționează, dar pentru că ați venit și sunt doar 20 de grade în apartament și vreți ca aerul să meargă, aerul condiționat va merge cu trei grade mai sus ceea ce ajută la o încălzire rapidă și un confort crescut.

Ce se întâmplă în condițiile când în apartament aveți o anumită temperatură și veți crește temperatura dorită în casă?

Prima oară porniți sistemul de încălzire, dar ce se întâmplă dacă ridicați și mai mult temperatura?

Feed back-ul apare pe display din zona air conditioning - exemplu 25,4 temperatura setată - vă apare și pe aplicația din telefon - ridicați temperatura și mai mult și vă va veni o notificare.

După ce vă apare notificarea, tastați Show și vă va spune că mai e necesară o încălzire suplimentară în apartament.

Acest lucru se întâmplă fie că ați cerut multe grade și doar centrala nu poate recupera suficient de repede, fie că ați lăsat centrala pe o temperatură de 23 grade, de exemplu, dar în casă s-au făcut 20 de grade.

În momentul în care aveți această notificare, puteți alege să porniți aerul condiționat.

Ce se întâmplă când intrați într-un apartament care nu e încălzit?

Când veniți acasă și apartamentul nu e încălzit și doriți să porniți căldura.

Când termostatul a fost setat pe o temperatură scăzută - de exemplu 15 grade - și ulterior ați setat direct pe 23 de grade, automat veți primi această notificare pentru că diferența e mai mare de trei grade și puteți alege sistemul de climatizare pe căldură 'mod automat' pentru o încălzire mult mai rapidă, pentru un confort crescut.

Dacă aerul condiționat merge pe o treaptă prea mare, puteți din butoanele de pe aplicație să comandați treapta 1, 2 sau 3, sau vă este recomandat ca aerul condiționat să-l lăsați pe mod auto pentru că reglând temperatura, el își face treaba automat și știe când trebuie să meargă pentru a ajuta căldura sau când să reducă din temperatură, în mod răcire.

Dar în mod intenționat puteți să-l comutați în cooling.

Când s-a aprins o tastă virtuală pe telefon înseamnă că a primit feed back de la d-voastră din casă și funcția solicitată s-a executat. Sau, în mod excepțional, e o alarmă care poate apărea din apartament în cazul în care umiditatea relativă crește peste 75% - ceea ce este o valoare mare - și nu prea se întâmplă - dar pentru că apartamentul e situat într-un complex pe malul mării și există și această mică posibilitate - puteți să interveniți și să porniți Mod dezumidificare neavând nevoie de un aparat separat de dezumudificare. (îl setați d-voastră)