De nota 10! Prin ce se evidențiază etajul 10 la Sea On Mamaia - Blog - Euro Vial Residence
Euro-Vial-Residence-Logo

A New Concept of Real Estate

SeriaDezvoltatori exclusiviști Blog Apariții media
euro-vial-residence-building
16 iunie 2022

De nota 10! Prin ce se evidențiază etajul 10 la Sea On Mamaia

La Sea On Mamaia cele mai importante visuri se pot îndeplini. O locuință elegantă situată într-o locație exclusivistă, cu plajă privată, îți poate schimba cu adevărat viața. De ce?

Pentru că nu numai priveliștea spre mare de la etajul 10 și acustica impresionantă generată de valuri îți vor transmite confortul vizual și auditiv ce parcă te poartă într-o poveste, ci și finisajele de un înalt rafinament care te fac să simți că ești în casa ta caldă și primitoare.

Iar când locuiești practic "deasupra" stațiunii Mamaia realizezi cu adevărat ce înseamnă caracterul exclusivist al locului. O locuință la etajul 10 al ansamblului de lux Sea On îți sporește substanțial calitatea vieții și îți oferă zona de confort compatibilă cu prestanța și aspirațiile tale.

Când te întorci de fiecare dată în apartamentul tău cu înălțime de aproape 3,5 metri, găsești mereu acel spațiu care te definește și îți transmite liniște. La Sea On Mamaia am avut grijă de toate detaliile. Suprafețele vitrate mari facilitează pătrunderea luminii naturale, iar un alt avantaj al căminului de lux derivă din faptul că poți urmări de la înălțime spectacolul ciclic al naturii și evoluția continuă a stațiunii.

Simboluri ale bunului gust, locuințele de la Sea On sunt construite la nivelul celor mai înalte standarde de calitate. Ventilarea prin sistem HVAC cu unități multi-split inclusă discret în tavane, numai grilele fiind vizibile, reprezintă un plus la capitolul amenajare și utilitate.

Compartimentarea interiorului e realizată cu sistemul de gips carton Knauf care asigură cerințele obligatorii de protecție fonică, iar structura de rezistență metalică e caracterizată prin flexibilitate. La Sea On Mamaia s-a lucrat cu meticulozitate la fiecare detaliu pentru ca tu să beneficiezi de un stil exclusivist de viață.

Ți-a plăcut mereu să ridici ștacheta și să fii la înălțime, acum poți avea căminul tău spațios chiar lângă plajă. Accentul pe siguranță a fost pus cu știință și abilitate întrucât un alt punct forte al locuinței de la Sea On îl constituie protecția la foc realizată prin termospumare și gips carton Fire board, care asigură protecția la incendiu conform normativelor în vigoare.

Ce-i mai dă o notă specială apartamentului de la etajul 10? Fiecare locuință este echipată cu un sistem Smart Home care te ajută să ai parte de soluții inteligente pentru o casă sigură și economică. Totodată, dacă îți descarci aplicația pe telefonul mobil, îți poți seta temperatura din locuință sau aerul condiționat îndată ce te apropii de casă, dar vei descoperi și multe alte avantaje. Senzorii de inundație reprezintă o altă componentă de bază menită să-ți ofere siguranță și capacitatea de a "stăpâni" tot ce se întâmplă în casa ta.

Știm că detaliile fac diferența așa că la Sea On am folosit materiale de lux ce-i conferă locuinței o estetică deosebită, cu un stil decorativ aparte. Sistemul de încălzire în pardoseală marca Uponor, obiectele sanitare Simans, ceramica Italigraniti sau robineții Fantini sunt alte faclități premium care te vor încânta.

Sea On Mamaia e complexul exclusivist pe gustul tău, iar atunci când vei locui la unul dintre apartamentele de la etajul 10, vei descoperi pas cu pas caracteristile speciale ce-ți vor spori calitatea vieții.